520 - παλια χωρα ναξος

Cocktails

Η εξαιρετικά πρωτότυπη και ψαγμένη λίστα με κοκτέιλ μας, σας περιμένει για να την εξερευνήσετε.

Η 520 premium φιλοσοφία των κοκτέιλ

Η εξαιρετικά πρωτότυπη και ψαγμένη λίστα με κοκτέιλ μας, σας περιμένει για να την εξερευνήσετε. Οι εξειδικευμένοι mixologist μας εξασφάλισαν όλους τους τοπικούς θησαυρούς, τα πιο φρέσκα συστατικά και τα πιο premium ποτά για να βάλουν την υπογραφή τους αλλά και να δώσουν ένα glocal twist σε κλασικές γεύσεις. Όλα τα κοκτέιλ προετοιμάζονται στο 520 premium με ειδικές παρασκευές που ξεκινούν από το χειμώνα.

Εάν έχετε όρεξη για ένα κλασικό Mojito, θέλετε να #MakedaiquiriGreatAgain ή τα μάτια σας λάμπουν για το δικό μας “Ελληνικό Negroni”, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, το 520 premium είναι το ιδανικό μέρος!

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Τα συστατικά και οι παρασκευές για τα κοκτέιλ μας είναι του ονείρου, επειδή χρησιμοποιούμε σχεδόν αποκλειστικά φρέσκα φρούτα. Μόνο το passion fruit δεν είναι φρέσκο κι αυτό γιατί δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα! Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες μπολιάζουν, σιγοβράζουν ή γίνονται πουρέδες και σιρόπια μαζί με μπαχάρια, αρωματικά, ιδιαίτερα bitters, σπιτικά λικέρ και φίνα ποτά. Έτσι, θα απολαύσετε τα μοναδικά κοκτέιλ του 520 premium αλλά και την καλύτερη δυνατή εκδοχή κλασικών αγαπημένων.

 

ΝΕΡΟ + ΠΑΓΟΣ 

Στη Νάξο το νερό έχει πολλά άλατα. Εξού και χρησιμοποιούμε 3 φίλτρα, έναν αφαλατωτή αυτόματης αναγέννησης ρητίνης και 1 φίλτρο ενεργού άνθρακα ώστε το νερό που πηγαίνει στα μηχανήματα μας (καφετιέρα, παγομηχανή) να είναι καθαρό. Με αυτό τον τρόπο η προσθήκη πάγου στο ποτό δεν θα αλλοιώσει στο ελάχιστο το γευστικό του προφίλ.

 

Απολαύστε υπεύθυνα τα μοναδικά κοκτέιλ του 520 premium.

COVID-19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ